PETSON is born!

De oprichting van je onderneming omschrijven als een geboorte? Beter kan ik het niet beschrijven… Járen heeft dit idee gegroeid, in mijn hoofd zitten broeden tot het uit het ei moest komen. Een idee dat een droom werd, een droom dat een doel werd, en laat ik nu net een goal-digger zijn pur sang. Het doel kreeg een plan.

Zijn dat niet te veel risico’s?

ouders, grootouders, en iedere niet-zelfstandige

Met niemand in de familie als raadgever/ zelfstandige (tenminste niet in deze branche) voelt die befaamde sprong… diep. Bezorgde blikken, stiltes aan telefoon toen ik het plan vertelde.. voorzichtige, bezorgde raad sloten de telefoontjes af. Het doet nadenken. Maar ook opzoeken.

Geïnformeerd en verzadigd door alle info, ettelijke stapjes later. Hier zit ik nu. De geboorte/ business kaartjes zijn toegekomen. Ik ben tevreden, een glimlach verschijnt. Mijn doel is bereikt, PETSON bestaat.

Gelukkiger kan je mij niet maken. Iedere dag doen wat je graag doet. Je passie kunnen delen, creëren, groeien, mijzelf ontplooien.

Ik heb een nieuw doel: jullie laten genieten!

Nu mijn onderneming gestart is, heb ik een nieuw doel. JULLIE LATEN GENIETEN; van lekker, eenvoudig artisanaal gebak met een tikkeltje luxe, iedere dag vers uit eigen keuken en met zorg gemaakt. Geniet met elkaar van geluksmomenten, iedere dag speciaal.

Deel wat in de doos zit. Verras. Gun jezelf een momentje. Geniet.

Een reactie op “PETSON is born!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.